Green Bubble: nooit meer slepen met planten

Retourneren via Green Bubble

Is het item dat je hebt besteld toch niet helemaal naar wens? Dat kan natuurlijk gebeuren. Bij Green Bubble heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum.

Retourneren
Doorloop onderstaande stappen om je retour op de juiste manier op te sturen:

Verpak de artikelen die je wilt retourneren in de originele verzenddoos. Noteer onderstaand retouradres op je retourzending:

Green Bubble
Alkemadelaan 3
2681 LX Monster

Breng je retour naar het dichtstbijzijnde postkantoor en laat het verzenden naar het hoofdkantoor van Green Bubble. De kosten voor het verzenden van brievenbuspost zijn vanaf €3,90. De kosten voor het verzenden van een pakket zijn vanaf €6,50. Zorg dat je de track & trace code van je retour goed bewaard, totdat deze is verwerkt.

Het bedrag van je retourpakketje wordt teruggestort op de (bank)rekening / creditcard die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt vanaf het moment van overmaken maximaal 5 werkdagen. Als je betaald hebt met een creditcard kan het wat langer duren.

Retourvoorwarden
- Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen
- De retourkosten die worden gemaakt zijn voor eigen rekening
- Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn voor eigen rekening
- Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt
- Zodra wij de geretourneerde items hebben ontvangen zullen wij het bedrag terugstorten
- Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houdt er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling
- Klopt je bestelling niet? Dit lossen we natuurlijk zo snel mogelijk voor je op! Neem contact op via info@green-bubble.com of stuur ons een WhatsApp 06-23740835 en vermeld hierin jouw naam, bestelnummer en de items waar het om gaat. Dan kunnen wij je zo snel mogelijk helpen en het voor je oplossen!

Ruilen
Het is niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je toch een andere variant? Dan kun je een nieuwe order plaatsen. Heb je gebruik gemaakt van een kortingscode en werkt deze code niet meer? Dan kun je hier helaas geen gebruik meer van maken. Gelukkig hebben we vaker kortingsacties dus houdt onze website in de gaten.


Join onze community!
Wij bieden regelmatig leuke extra’s aan Green Bubble-leden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak elke maand kans op een gratis plant. Bekijk onze sale pagina voor een overzicht van actuele aanbiedingen waarop je extra korting scoort.

Follow @GreenBubble_com


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »