Winkelwagen
Oops! Je plantenmandje is nog leeg..
Met deze tips maak je jouw Kalanchoe onverwoestbaar 

Met deze tips maak je jouw Kalanchoe onverwoestbaar 

De Kalanchoe… Hij staat bekend als best houdbare, bloeiende plant. En laten wij er nou een hele hoop van hebben! Maar jij wilt nu natuurlijk weet hoe je hem het beste kan verzorgen. Dan ben je op de juist pagina!

Lees meer

De Kalanchoe… Hij staat bekend als best houdbare, bloeiende plant. En laten wij er nu net een heleboel van hebben! Maar jij wilt nu natuurlijk weten hoe je de Kalanchoe het beste kunt verzorgen. Dan ben je op de juiste pagina!

A trip down memory lane.. 
Er zijn meer dan 200 soorten Kalanchoes, wij hebben deze natuurlijk niet allemaal maar bij ons kom je al een heel eind. Veel van deze toppers zijn afkomstig uit Madagaskar.

Love.. and care
De Kalanchoe behoort tot de vetplantenfamilie en slaat dus veel water op. Wanneer de grond rondom de plant helemaal opgedroogd is kan je hem weer wat water geven. Let op dat de grond niet te nat is! Dit vind hij totaal niet leuk en zijn bladeren zullen sponzig worden en afsterven. Voor de rest vind ‘ie eigenlijk alles wel prima dus dat is lekker makkelijk!

Good to know..
Vertonen de bladeren van de plant gele of bruine randen/vlekken? Dan is dit meestal een teken van teveel water want eigenlijk heeft deze plant liever te weinig water dan teveel. Hij makkelijk even zonder water, maar houdt voor het beste resultaat je plant natuurlijk altijd in de gaten.

Tips & tricks
Aan Kalanchoes heb je nooit genoeg. Toch? Zelf je kalanchoe familie uitbreiden? Dat kan! Breek zachtjes een blad af en leg deze in een pot met aarde. Je kan dus een hele familie kweken en dit doe je gewoon thuis. Wil je er 100? Heeft wel even wat tijd en geduld nodig maar als je goed je best doet is het mogelijk.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen