Winkelwagen
Oops! Je plantenmandje is nog leeg..
Maak je interieur compleet

Maak je interieur compleet

Met deze tips maak je jouw Calamondine onverwoestbaar 
Zijn ze eetbaar? Jazeker! Doe je best met het verzorgen van deze kamersinasappel en geniet van de heerlijke citrusvruchten van deze plant.

A trip down memory lane..
Deze topper is een echte Filippijn en kan in zijn thuisland een reusachtig ding worden. Maar bij jou thuis blijft het een potplant, maar dat mag de pret van deze citrusvruchten niet drukken!

Love.. and care
In de winter kun je de Calamondine het beste in huis zetten, maar zodra het zomer wordt hangen wij de vlaggen uit en kan je jouw Calamondine met een gerust hart buiten neerzetten. Handig dus als je aan het barbecueën bent en je hebt trek in een lekker cocktail met deze vrucht. Geef de plant in de zomer regelmatig water. In de winter kun je hier de helft van geven want in deze periode heeft hij niet zoveel dorst. Om extra lief voor hem te zijn kun je hem eens in de vijf weken wat voeding geven.

Good to know.. 
De Calamondine blijft een groene plant maar er komen witte bloemetjes uit en uit deze bloemen groeien… je raad het al…. Citrusvruchten! En deze zijn gewoon eetbaar.

Tips & tricks
Zie je dode of beschadigde takjes? Geen paniek! Deze kun je er gewoon afhalen en dan is er niks aan de hand. Makkie toch?

Kortom: Deze plant moet je in huis hebben. Hij staat leuk en is ook nog eens ontzettend makkelijk. Er is eigenlijk geen reden waarom je hem niet zou nemen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen