Green Bubble: nooit meer slepen met planten

Verpakking & verzendingWe krijgen soms bezorgde gezichten als we vertellen dat we onze planten versturen per post. ‘Kan dat wel?’ Deze bezorgdheid is begrijpelijk, maar onterecht. Hieronder vind je informatie en een video die laat zien hoe wij ervoor zorgen dat je plant onbeschadigd bij je thuisbezorgd wordt.

Goed begin is het halve werk
Het proces begint natuurlijk bij het inpakken door de kweker. De planten worden zorgvuldig en met veel liefde ingepakt. Zij wikkelen de plant voorzichtig in een beschermende folie voor die in de verpakking gaat. 

Special care verpakking
Omdat we onze planten tijdens de reis goed willen beschermen, gebruiken we een verpakking die speciaal voor Het beste van de Kweker is ontwikkeld. Deze verpakking is erop gericht om in alle stappen van het bezorgingsproces een optimale bescherming te bieden. Zo wordt de plant en haar takken bijvoorbeeld op een speciale wijze vastgezet in de doos. Hierdoor worden schuivende bewegingen geminimaliseerd en zijn bloemen en knoppen beschermd tegen afbreken. De dozen zijn uitvoerig getest en bieden onder normale omstandigheden maximale bescherming tijdens het bezorgingsproces.

''De kwaliteit is super, de levering snel en de orchidee is goed beschermd en verpakt!''

Feedback van klanten
We hebben inmiddels pakketten met orchideeën in het hele land bezorgd. Klanten zijn lovend over de verpakking. Wij ontvangen feedback als “De kwaliteit is super, de levering snel en de orchidee is goed beschermd en verpakt!” en “De plant is keurig en stevig verpakt en netjes bezorgd.” Meer beoordelingen kun je vinden via het onafhankelijke platform Webwinkelkleur.nl

Maak gebruik van de uitpakinstructie
Als je de plant thuis ontvangt, wil je de verpakking natuurlijk snel openen. Om te voorkomen dat de plant alsnog beschadigd, staat er op de buitenkant een uitpakinstructie. Zo weet je zeker dat de plant onbeschadigd uit de doos komt en je er direct van kunt genieten.

We kunnen het ons niet voorstellen…
We kunnen het ons niet voorstellen, maar mocht er tijdens het bezorgingsproces toch iets verkeerd gaan waardoor de plant bij ontvangst onacceptabel beschadigd is, verzoeken we je per mail contact met ons op nemen. Wij zorgen direct voor een passende oplossing.

 

 

 

 

 

 Heb je een vraag?
Of je nu een vraag hebt over de verzorging, ons assortiment of misschien heb je wel een tip waarmee wij onze website kunnen verbeteren. Laat het ons weten en neem contact met ons op. Wij helpen je graag! 

Follow @GreenBubble_com


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »