Willkommen bei Green Bubble!
Wählen Sie Ihre Sprache
Nederlands
Deutsch
English
Français
In welches Land können wir Artikel versenden?
Niederlande
Germany
Belgium
France
 • Schnelle Lieferung
 • Spezialist für Zimmerpflanzen
 • Lieferung frisch vom Züchter

Ashley Dontje - 11 / Oct / 2021

Onze 5 meest 'Hufterproof' planten voor in huis

Het overkomt je hé. Ben je lekker op vakantie aan het genieten van je cocktail, bedenk je je ineens dat je planten thuis ook wel een drankje hadden gelust voordat je voor 2 weken vertrok. Tja, we hebben niet allemaal groene vingers, maar stiekem vinden we het wel erg leuk om wat meer groen in huis te hebben. Levend groen voor de duidelijkheid. Met de planten in dit lijstje bieden we een oplossing voor de echte planten- verwaarlozers en redden we veel andere planten van pijniging en leed. Deze ‘hufterproof’ groentjes vinden het namelijk niet erg om een keer vergeten te worden.

Onze 5 meest 'Hufterproof' planten voor in huis
Blog

Deze zogeheten ‘hufterproof’ planten zijn makkelijk in de verzorging, hebben weinig onderhoud nodig en zijn eigenlijk bijna onverwoestbaar. Je moet wel heel goed je best doen om deze planten van hun stokkie te krijgen. Ben jij echt een plantenkiller? Lees dan snel verder, wij hebben onze 5 meest 'hufterproof' kamerplanten speciaal voor jou verzameld.

1. Dracaena

De Dracaena is een van de makkelijkste planten uit ons assortiment. Hij is oersterk en kan praktisch overal staan. De Dracaena heeft bijzonder weinig verzorging nodig en vindt het niet erg om een keer vergeten te worden. Dit maakt de Dracaena daarbij ook de ideale kantoorplant. Geen geruzie meer met collega’s over wie alle plantjes nu weer water moet geven. De Dracaena staat graag op een schaduwrijke plek, zonder direct zonlicht. Wat betreft de waterbehoefte heeft de plant maar 1 x in de 3 tot 6 weken een scheut nodig, Easypeasy!

2. Sanseveria

De Sansevieria wordt in het Engels ook wel de 'Snake plant' of 'Mother-in-law's tongue' genoemd,  ja echt. Een makkelijke kamerplant die je alleen dood krijgt door een teveel water te geven. Het maakt de Sansevieria eigenlijk helemaal niets uit waar hij staat. In de zon, in de schaduw, de Sansevieria vindt alles best. Let er wel op dat je hem niet teveel water geeft, de plant is niet zo’n dorstig typje. Bij twijfel, sla dan liever een waterbeurt over.

3. Calathea

De Calathea, ook wel de Gebedsplant genoemd, is er in verschillende soorten en maten. De plant sluit zijn bladeren in de avond om ze bij het ochtendlicht weer uit te vouwen. Door deze bewegingen zie je de plant echt leven en dit geeft een erg tof effect. Daarnaast is de Calathea ook nog eens een gemakkelijke plant. Zet deze topper op een plek uit het zonnetje en probeer de grond lichtvochtig te houden en de plant is eigenlijk al heel snel tevreden. Ideaal voor een donker hoekje bij jou in huis!

4. Beaucarnea

‘Ik ben uit Mexico gekomeeeen’ Deze geweldige olifantspoot kan in de volle zon staan. Wat een makkelijkerd is het toch, die Beaucarnea. De plant slaat water op in zijn stam en kan zichzelf zo nog lang voorzien van vocht. Zet hem op een zonnig plekje en de plant is al gauw op zijn gemak.

5. Olijfboom

Een plekje over in de tuin? Dan is de Olijfboom een goed idee. De olijfboom staat graag in het zonnetje en is winterhard tot een temperatuur van minus 17 graden Celsius. Met een juiste verzorging kan de olijfboom zelfs wel tientallen jaren oud worden. 

Schreibe einen Kommentar

What are your experiences? Read or write a review here.

*Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

* Pflichtfelder

Neueste Artikel

Die neuesten Nachrichten aus unserem Blog

 • Plants in a Minimalistic Interior
  16 / Oct / 2023

  Ashley Dontje - 11 / Oct / 2021

  Plants in a Minimalistic Interior

 • Onze 5 meest 'Hufterproof' planten voor in huis
  11 / Oct / 2021

  Ashley Dontje - 11 / Oct / 2021

  Onze 5 meest 'Hufterproof' planten voor in huis

 • Kamerplanten trends 2021
  02 / Feb / 2021

  Ashley Dontje - 11 / Oct / 2021

  Kamerplanten trends 2021

anmelden

Passwort vergessen?

 • Alle Ihre Bestellungen und Rücksendungen an einem Ort
 • Der Bestellvorgang ist noch schneller
 • Ihr Einkaufswagen wird immer und überall gespeichert