Green Bubble: nooit meer slepen met planten

Producten van Piet Vijverberg

Kwekerij Piet Vijverberg
Hoewel we bij Green Bubble met verschillende topkwekers samenwerken is Piet Vijverberg toch wel de grootste. Piet Vijverberg is een moderne kwekerij gevestigd in het Westland.

Piet Vijverberg is een echt familiebedrijf. Al ruim vier generaties is hier een Vijverberg actief! Samen met een team enthousiaste medewerkers wordt er dagelijks keihard gewerkt aan het kweken van topkwaliteit kamerplanten. Het assortiment bestaat uit twee productgroepen, de Phalaenopsis orchidee en de Dracaena kamerplant. De planten van Piet Vijverberg zijn oersterk en kwalitatief zeer hoogwaardig.

The Big 5 Collection
Het beste van het allerbeste, dat is The Big 5 Collection van Piet Vijverberg. De collectie bestaat uit 12 speciaal geselecteerde soorten Phalaenopsis van vijf sterren kwaliteit met een lange bloeitijd en een schitterende uitstraling. Ieder soort heeft haar unieke eigen verhaal.

De White World orchidee wordt door kenners ook wel omschreven als ''de mooiste witte Phanaelopsis''. Dat kan ook bijna niet anders, de orchidee heeft grote zuiverwitte bloemen en een bloeigarantie van minimaal drie maanden.

Colorchid collection
Bij Piet Vijverberg zijn ze altijd op zoek naar innovatieve nieuwigheden, zo verdiepte ze zich in de wereld van de kleur technieken voor Phalaenopsis. Belangrijk hierbij was dat de kleuring subtiel werd uitgevoerd en dat het proces niet schadelijk zou zijn voor de plant. Met deze methode ontstaan bijzondere kleureffecten en op deze manier blijft het karakter en de kwaliteit van de plant behouden.

Dracaena
De exclusieve soorten van de Dacaena met bijzondere bladtekeningen zijn in verschillende potmaten en hoogtes verkrijgbaar. De Dracaena heeft een uitstekende luchtzuiverende functie e is bestand tegen zon en schaduw.

Dankzij onze samenwerking met kwekerij Piet Vijverberg kunnen wij je de beste kwaliteit orchideeën en Dracaena leveren. Stuk voor stuk uniek en niet bij de supermarkt te vinden!

Page 1 / 2

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »