Green Bubble: nooit meer slepen met planten

Kwekerij De Hoog

De Hoog focust zich het allermeest op de Dendrobium Nobilé en staat met twee vestigingen al ruim 25 jaar klaar voor hun consumenten. Het hele jaar wordt er hard gewerkt om continue te blijven kweken en dit begon allemaal in 1928 met het telen van sierteeltproducten.

Heel wat ervaring heeft De Hoog opgebouwd en de kas met een grootte van 52.000m2 kun je wel stellen dat ze onwijs veel liefde hebben voor dit product. Zoals ze zelf zeggen: ''Het zit in onze genen.'' Het hele jaar zijn ze in staat om het product in dezelfde kwaliteit te leveren in niet alleen wit maar zeker ook andere fantastische kleuren.

Maatschappelijk verantwoord
De Hoog Orchids is een modern bedrijf en heeft door het hele kweekproces absoluut een oog voor de omgeving. De systemen die zij gebruiken voor het teeltproces zijn geoptimaliseerd om een perfect product te leveren en daarbij het milieu zo min mogelijk te belasten.

Groeilicht
In de wintermaanden zou je denken dat het wat lastiger is om het product te kweken, maar dat is bij De Hoog niet het geval. Het directe zonlicht wordt aangevuld met assimilatie-verlichting. Hierdoor kunnen ze ook in de winter de planten met topkwaliteit voor je leveren.

Dankzij onze samenwerking met kwekerij De Hoog Orchids kunnen wij de bloeiende Dendrobium orchideeën ook bij jou aanbieden!


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »