Winkelwagen
Oops! Je plantenmandje is nog leeg..

Een gezellige Paastafel. Wij hebben tips!

Een gezellige Paastafel. Wij hebben tips!

Yess, Pasen staat voor de deur! Tijdens Pasen draait het om gezelligheid. En omdat je het waarschijnlijk al druk genoeg hebt, willen wij je graag wat leuke tips geven om je paastafel zo sfeervol mogelijk te maken.

Groen en bloem
Voor een mooie tafeldecoratie vormen bloemen en paastakken de basis. Je kunt ervoor kiezen deze in een mooie vaas op tafel te zetten maar je kunt natuurlijk ook iets creatiever te werk gaan. Neem bijvoorbeeld de schattige gele brievenbusbloemen en leg op ieder bord een bloem. Of ga voor de ''Fijne Pasen rozenbox'' en zet deze in het midden van je tafel neer. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een vrolijk plukboeket!

Ook kan je bijvoorbeeld aan het puntje van een ei, een klein gaatje maken. Het ei leeg maken en een tulp,bloem of gerbera hierin stoppen. Doe dit met een paar eitjes en zet deze op een schaaltje. Je hebt zo een uniek bloemenpakketje!


Kleurpalet

Om een mooi geheel te creëren is het handig om een kleurpalet te gebruiken. Wil je het fris en aantrekkelijk houden dan kun je het beste voor een witte basis kiezen. Daarbij kan je een touch of green toevoegen voor een instant lentegevoel, goud voor een feestelijke touch en de pastelaccenten voor de paassfeer.


Kaarsen

Kaarsen geven altijd een lekkere knusse sfeer, ook al is het lente. Ga bijvoorbeeld voor antieke kandelaars, losse kaarsen of theelichtjes in weckpotten.

Ga voor servies in pasteltinten met een touch of gold
Laat je servies opvallen in een van de pasteltinten of in een goud accentje. Gebruik je zilver of wit, dan laat je je servies niet zo opvallen wat ook heel mooi kan staan. Het is maar net wat jij mooier vind.Geen Pasen, zonder paaseitjes
En natuurlijk de paaseitjes! Heb je een rustige tafel en wil je de paaseitjes laten opvallen, dan kun je hiervoor het beste een mix van verschillende kleuren gebruiken. Wil je het in de sfeer van je kleurenpalet houden, dan kun je het beste gaan voor één van die kleurtjes. Bijvoorbeeld goud, groen of een pastel tint.

Wil je iemand op afstand verrassen met een bloeiend cadeau? Stuur dan één van onze vrolijke paasbloeiers. Happiness gegarandeerd!

Bron foto's: Elle fotografie

Reacties

  1. Veerle Veerle

    Heel leuk deze blog. Ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen voor de paastafel, maar jullie hebben mij daar goed bij geholpen. Ook heb ik de leuke gerbera's erbij gekocht voor op het bord... Ben benieuwd.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden