Winkelwagen
Oops! Je plantenmandje is nog leeg..

Maak je huis luchtzuiverend met deze groene planten

Maak je huis luchtzuiverend met deze groene planten

Dat planten onwijs leuk staan in je interieur is natuurlijk algemeen bekend. Maar was je er al van op de hoogte dat veel planten ook een luchtzuiverende werking hebben? Je kunt het zien als een natuurlijke luchtverfrisser, ideaal dus als het wat muffig ruikt op het kantoor… Wat het precies is en hoe zo’n plantje werkt? Dat vertellen we je graag!

We willen niks liever dan schone en frisse lucht in huis hebben. Je kunt natuurlijk een raam openzetten, maar wat is er nu handiger dan een luchtzuiverende plant?! Ongezuiverde lucht kan voor veel klachten zorgen zoals hoofdpijn of slaapproblemen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. We brengen steeds meer tijd door in huis en het is daarom extra belangrijk dat de lucht goed wordt gezuiverd.Welke plant moet ik aanschaffen?
Er zijn een aantal planten die je zeker kunt aanschaffen om de lucht binnenshuis te zuiveren. Op nummer één staat toch wel de Spathiphyllum ook wel de lepelplant genoemd. Met zijn mooie witte bloemen maakt hij van elke kamer een bloeiend paradijs.

Ook de Areca palm doet het goed onder de luchtzuiverende planten. Deze is wel wat groter maar mag zeker niet ontbreken. Wanneer je liever een wat kleinere plant wilt aanschaffen, maar wel met deze goede luchtzuiverende functie kun je het beste voor de graslelie gaan. Ook de Crispy Wave is een topper waarmee je zo dikke vrienden wordt.

Een andere populaire luchtzuiverende plant is de Sansevieria. De Sansevieria soort heeft van alles wat. En raad eens? Allemaal luchtzuiverend! Makkelijk te verzorgen en hufterproof. Ideaal voor de mensen die nog wel eens wat vergeten.

Luchtzuiverende planten doen het trouwens ook goed op het kantoor. Waar wacht je nog op? Wij staan te popelen om ze naar je op te sturen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden