Winkelwagen
Oops! Je plantenmandje is nog leeg..

Kwaliteitsorchideeën, hoe herken je ze?

Kwaliteitsorchideeën, hoe herken je ze?

Wist je dat de orchidee wereldwijd één van de populairste bloeiende kamerplanten is? Dat betekent natuurlijk dat er veel verschillende aanbieders zijn, van de kwaliteitsbloeimist tot de bouw- en supermarkt. Er zit een groot prijsverschil tussen orchideeën. Voor de consument lijkt dat mooi, maar het verschil in kwaliteit is ook erg groot.

Prijsverschil en kwaliteit
Kwekers kunnen orchideeën op verschillende manieren kweken. Een heel belangrijk element is de rust en aandacht die een kweker geeft en de tijd die een plant wordt gegund om te rijpen. Onze kweker neemt meer dan een jaar de tijd om de planten met intensieve zorg, rust en veel aandacht tot ontwikkeling te laten komen. Het resultaat? Mooie, sterke orchideeën met veel bloemen (minimaal het dubbele van wat je in de bouw- of supermarkt vindt) en volle vitale knoppen die zich bij je thuis nog verder ontwikkelen en tot volle bloei komen. Ook staan deze orchideeën veel langer. Een extreem lange houdbaarheid is de ultieme eigenschap van een kwaliteitsplant. Daarom geven wij ook bloeigarantie op onze orchideeën. Je betaalt iets meer, maar je krijgt daarvoor een product van uitzonderlijk hoge kwaliteit.Herken de kwaliteit van de orchidee
Zelf kun je de kwaliteit herkennen aan de kleur van de wortels, deze horen er groen en fris uit te zien. Daarnaast horen alle dichte knoppen er vitaal en stevig uit te zien, een orchidee met verdroogde knoppen is een teken van slechte kwaliteit en is een ‘no go’. Verder ziet het ook aan het stevige groene blad, fier rechtopstaande bloemen en mooi gelijke takken.

Thuis neem jij de zorg van de kweker over. Wij geven een bloeigarantie van maar liefst 12 weken. Jouw zorg doet de rest. Meer weten over deze fleurige plant? Op de verzorgingspagina vind je alle ins en outs. Hiermee haal je het maximale uit je aankoop. Geniet ervan!

Shop onze topkwaliteit orchideeën nu in alle kleuren van de regenboog
Ben jij ook zo’n fan van orchideeën? Wij wel! Daarom hebben wij een hele collectie voor je klaarstaan zodat je nooit zonder komt te zitten. Maak jouw orchideeën-verzameling compleet met een toffe orchidee of doe eens gek en kies voor één van onze Colorchids. Want aan orchideeën heb je nooit genoeg. Toch?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden