Green Bubble: nooit meer slepen met planten
Groen toevoegen aan je interieur? Zo doe je dat!

Groen toevoegen aan je interieur? Zo doe je dat!

Je wilt een plant aanschaffen, maar je hebt nog geen idee hoe je dit gaat combineren. Ga je voor een grote eyecatcher of juist een verzameling van verschillende kleine planten bij elkaar? Ga je voor groen of geel? Misschien wel een bloeiende plant… Er is zoveel keuze dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Geen paniek! Je bent niet de enige met dit dilemma. Groen staat eigenlijk mooi in elk interieur en als je verder leest vind je allerlei handige tips & tricks om van jouw huis een groen thuis te maken.

Go big or go home
Wanneer je ervoor kiest om een plant op de grond te zetten kies dan voor een grote groene plant. Wanneer je een kleine plant neerzet zal deze sneller wegvallen in je interieur en dat is natuurlijk zonde. Een lege plek in de hoek? Vul ‘m met een hoge pot en een wat bredere plant of juist een lagere pot met een hoge plant. Zo werk je met verschillende illusies en is jouw kale hoekje mooi opgevuld!

Combineren? Makkie!
Planten kun je eindeloos combineren. Ga je voor een mix van verschillende potten bij elkaar? Kies er dan voor om in de hoogste pot een kleine plant te zetten en de lage pot een grote plant. Probeer er bij het combineren ook op te letten om niet teveel kleuren bij elkaar te zetten. Dit kan rommelig overkomen.

Tip: ga voor een combinatie van rieten en houten manden, dit geeft een typische ‘urban jungle’ touch aan je interieur!

Relax & let it hang
Je kan planten natuurlijk gewoon neerzetten, maar hoe tof is het om ze op allerlei random plekken op te hangen?! Wanneer je deze mogelijkheid hebt moet je hier zeker gebruik van maken. Dit is weer eens wat anders!

Kleurtje hier, bloemetje daar
Natuurlijk hoeft je huis niet alleen maar gevuld te worden met groen. Dit kan net zo goed met een beetje kleur! Denk aan een groot plukboeket in een toffe grote vaas of misschien heb je wel een mooi plekje op dat ene kastje in de woonkamer. Ben je gek op opvallende kleur? Probeer onze Colorchid dan eens.. Ietwat gewaagd maar zeker het proberen waard!

Een plant verzorgen is trouwens helemaal niet zo moeilijk als je denkt! Bij ons shop je verschillende easy-care kamerplanten! Daarnaast geven wij je regelmatig tips & tricks over de verzorging van onze planten. Het enige wat je hoeft te doen is de plant in huis halen en je interieur een groene touch te geven!


Francis | Mamazetkoers - 17 Mar 2019 @ 06:24
Leuk geschreven, op de een of andere manier heb ik gewoon geen plek voor een plant. Erg zonde. Staat voor mijn gevoel altijd in de weg. Dus ga er een paar kleine op de vensterbank zetten denk ik.
Geke - 15 Mar 2019 @ 02:13
Heerlijk hé, groen in je huis!
Mandy - 13 Mar 2019 @ 12:06
Leuke blog! Ik heb sinds kort ook wat groen op mijn kamer, aloe vera planten en cactussen, laatst had ik tulpen gekocht. Nooit gedacht dat ik daar van ging houden maar lijkt juist super mooi in mijn kamer!
Henk - 13 Mar 2019 @ 11:34
Met dit troosteloze weer is wat kleur door middel van planten erg welkom;-)
Fleur - 08 Mar 2019 @ 11:20
Altijd al opzoek geweest naar zo'n blog.
Ik hou van planten, maar vind het zo moeilijk om ze 'juist' in mijn interieur neer te zetten.
Ook om ze met elkaar te combineren, maar nu staan ze prachtig.
Dankzij deze blog, toppie!
Esther - 08 Mar 2019 @ 11:07
Die oranje orchideeën zijn echt super vet!! Welke zijn dit?

Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »