Green Bubble: nooit meer slepen met planten
Geef je interieur een frisse voorjaarslook met verse bloemen en planten

Geef je interieur een frisse voorjaarslook met verse bloemen en planten

De lente hangt in de lucht. Weg met die grauwe en grijze dagen. Het is de hoogste tijd om de winterblues van ons af te slaan en het voorjaar te omarmen. Heerlijk genieten van de eerste zonnestralen, de frisse lentegeuren, verse sapjes en de nieuwste interieur trends. Ga voor een knallende eye-catcher door felle kleuren te combineren met spierwitte potten. Maak het geheel af met bijpassende accessoires en maak zo jouw interieur helemaal lente-proof!

Ben jij team kleur of team wit?
Ben je een liefhebber van witte bloemen en planten? Geen probleem! Onze witte orchidee past in elk interieur. Doordat de plant veel groene bladeren bevat, valt hij niet meteen weg in een witte ruimte. Integendeel, op deze manier trekt hij juist op een rustige en natuurlijke manier de aandacht.


Tijd om de bloemetjes buiten te zetten
We kunnen weer naar buiten! Dat kan het hele jaar, maar toch... Geef je terras en balkon een complete metamorfose waar de kleuren van af spatten. Kies voor een mix van verschillende kleuren en ga voor vrolijke lente bloeiers zoals de Kalanchoe!

Op zoek naar planten die zowel binnen als buiten kunnen staan? Wat dacht je van de olijfboom? Ook de Kalanchoe en Calamondine kun je tijdens de zomerdagen buitenzetten. Welke is jouw favoriet?


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »