Winkelwagen
Oops! Je plantenmandje is nog leeg..

De planten trends voor deze zomer

De planten trends voor deze zomer

Ben je een écht wintermens? Of kan je - net al wij - wel een beetje zon gebruiken? Goed nieuws! De zomer komt eraan. De hoogste tijd dus om je huis zomer klaar te maken en te voorzien van summer-proof

Mis je de kerstboom stiekem al een beetje. Ben je een écht wintermens? Of kan je - net al wij - wel een beetje zon gebruiken? Goed nieuws! De zomer komt eraan. De hoogste tijd dus om je huis zomer klaar te maken en te voorzien van summer-proof kamerplanten!

Niet elke plant houdt van bakken en zonnen maar wij helpen je bij het kiezen van de juiste zomerplanten. Want hoe heerlijk is het om - klik klakkend met je teenslippers door de woonkamer te lopen - en te zien hoe tropisch jouw huis erbij staat...

Een beetje prikkelbaar
De cactus is natuurlijk de topper onder de kamerplanten die goed tegen warmte en zon kan. In de zomer is hij op zijn allerbest. Sterker nog, wanneer je hem een donkere plek geeft zal hij gaan protesteren tot hij volledig uitgedroogd is, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Let wel op dat je een jonge cactus niet gelijk in de volle zon zet, deze is nog een beetje prikkelbaar en zal sneller brandplekken krijgen. Au!

Deze wind je om je vinger
De Schefflera ookwel vingersboom is dit jaar weer een absolute musthave in jouw woonkamer. Hoewel de vingersboom niet van direct zonlicht houdt maar wel van een mooie lichte plaats, kan hij dit seizoen niet ontbreken in jouw interieur. Luchtzuiverend, houdt van de zomer en ziet er ook nog eens tof uit! Wat wil je nog meer?

Beaucarnea
Deze geharde Mexicaan kun je rustig in de volle zon zetten. De Beaucarnea is een makkelijke plant die hooguit in de lente en zomer een paar keer wat vloeibare voeding nodig heeft. Kortom, het verzorgen van deze groene stam is peanuts!

Dansevieria
Deze Afrikaan danst heerlijk in de zomer onder het genot van een waterige cocktail. De Sansevieria is een makkelijke plant die ook deze zomer weer terugkomt om jouw interieur tropischer dan ooit te maken. Je hoeft er eigenlijk niet eens naar om te kijken, hij heeft weinig water nodig en vind alles eigenlijk wel prima. Makkie!

Summer vibes
Last but not least hebben we de Stelitzia op ons lijstje staan en deze is misschien wel het meest tropisch van allemaal. Hij wordt ook wel paradijsvogel genoemd en dat zegt eigenlijk al genoeg! Met deze toffe plant haal jij de echte tropische sferen in huis en onder het genot van een groot glas water komen jullie de zomer wel door.

Ook al is het soms nog wat grauw buiten, deze toppers zullen jouw zomer snel laten beginnen en ervoor zorgen dat jouw huis die echte summer vibe krijgt. Wil je meer weten over de verzorging van deze planten? Neem dan snel een kijken op de verzorgingspagina voor alle ins and outs. Let the summer begin!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden