Winkelwagen
Oops! Je plantenmandje is nog leeg..

Dag kerstboom, hallo kamerplant

Dag kerstboom, hallo kamerplant

Ook 2018 beloofd weer een groen jaar te worden waarin de natuur centraal staat. Een kamerplant brengt je interieur tot leven en is daarom het perfecte medicijn tegen een winterdip. Met mooie grote, groene en kleurrijke kamerplanten behoud je de sfeer en gezelligheid in huis.

Nieuw jaar, nieuwe trends, nieuwe plant..
Trendwatchers voorspellen een jaar waarin niets goed of fout is en alles kan en mag! Wanneer de kerstboom weer wordt opgeruimd blijft er vaak een lege, kale plek over in huis. Tijd dus om die plek te vullen! Creëer je eigen Urban Jungle met veel hangend groen en een grote verzameling van kleine- en grote planten bij elkaar.

Dracaena: woonplant van de maand januari 2018
Groen, groen en nog meer groen: met de Dracaena haal je het belangrijkste ingrediënt voor de Urban Jungle woontrend in huis! Met zijn prachtige bladeren in trendy kleuren aan een stevige stam is de Dracaena een statement voor ieder interieur. Dracaena is een volle kamerplant met een of meerdere stammetjes. Hieruit groeien stoere bladeren in geel, groen en goud. De Dracaena is verkrijgbaar in verschillende (pot)maten, zo is er voor ieder wat wils.

De Dracaena staat ook wel bekend onder de naam Drakenplant en komt van nature voor in Afrika, Azië en Midden-Amerika. Een Dracaena groeit in de onderlaag van het woud en heeft daarom weinig lichtbehoefte en is gemakkelijk te verzorgen. Bovendien heeft deze tropische kamerplant een uitstekende luchtzuiverende functie en zorgt hij met zijn stoere bladeren voor een gezonde leefruimte.

Zo houd je het kerstgevoel langer in huis
Tip: kun je nog geen afscheid nemen van je kerstversiering? De dagen zijn nog steeds donker dus wat extra licht is geen overbodige luxe. Verlicht daarom je favoriete kamerplant of vul een mooie vaas of stulp met een lichtsnoer.

Wil jij je huis ook een stoere en sfeervolle uitstraling geven? Laat je dan inspireren en haal een Dracaena kamerplant in huis!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden