Winkelwagen
Oops! Je plantenmandje is nog leeg..

3x Waarom de meloenplant zo leuk is

3x Waarom de meloenplant zo leuk is

De Meloenplant, ook wel Peperomia argyreia genoemd heeft zich ein-de-lijk mogen aansluiten bij de Het Beste van de Kweker familie. Hoe tof is dat?! Deze topper is onwijs populair en mag absoluut niet ontbreken in jouw interieur. Wij vertellen je waarom en wij denken dat je na deze 4 overtuigingen niet langer moet wachten om er één aan te schaffen.

1. Meloenplant, wat?
Deze Zuid-Amerikaanse plant is een absolute musthave voor in huis. Dat deze plant de bijnaam Meloenplant heeft gekregen is eigenlijk niet zo gek, toch? Als je naar de perfect ronde bladeren kijkt zien deze eruit als mini watermeloentjes en die rode steel maakt het helemaal af. Leuk om te weten, hij is ook nog eens familie van de Pannenkoekenplant. Zou dat zijn populariteit verklaren? Hoe dan ook, wij zijn fan!2. Stek je eigen baby meloenplantjes
Dat de meloenplant fantastisch is, dat weten we inmiddels wel, maar wist je ook dat je er baby meloenplantjes van kan maken? Anders dan bij andere planten die je kunt stekken, stek je deze topper met alleen het blad. Trek een blaadje van de moederplant af (Wel voorzichtig hé!) en steek deze met de stengel in de aarde. Verzorg de baby net als dat je bij de moeder plant doet. Geduld is een schone zaak maar je zult beloond worden. Easy peasy!

3. Love and care
Door de geweldige looks van deze plant is het verzorgen helemaal niet erg. Geloof ons, met deze topper in jouw woonkamer ga je dat echt niet vergeten. Hij is het zonnetje in huis en wilt daarom niet in de volle spotlight staan maar heeft wel graag wat licht. Water geven? Makkie! Liever niet direct op het blad gieten en ervoor zorgen dat de aarde nooit uitdroogt.

Ben jij al overtuigd? Bestel de meloenplant dan vandaag nog en maak je planten familie compleet!

Bron foto: Plants with Ben

Reacties

  1. anita meertens anita meertens

    oh wat een beauty ik heb de panne koek plant die doet het ook zo goed zou deze wel erbij willen hebben dan staan ze met hun tweetjes hoe mooi is dat ik vind hem zo mooi.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden